19.8.2022 20:00
KJT Hockey ry

KJT Hockeyn valmennuspäällikkö Janne Åhman jää opintovapaalle 22.8 alkaen

Jakelu: KJT yhteisö, Web tiedote

Jannella on tullut kolme kautta täyteen KJT Hockeyssä ja neljäs ehti juuri ja juuri käynnistyä, kun Janne sai tiedon opiskelupaikasta. Janne on viihtynyt hyvin KJT Hockeyssa, vaikka työtä aika lailla hankaloittikin viimeisinä vuosina koronasulut ja halliremontit. Hän on tyytyväinen sen suhteen, että urheilutoimi jää hyviin käsiin. Janne toteaa: ”Olen luottavainen sen suhteen, että KJT Hockeyn strategia toimii jatkossakin hyvänä ohjenuorana toiminnassa. Strategia ohjaa tekemisen laatua ja antaa hyvän tuen seuran kehittämiseen jatkossakin”. 

Valmennuspäällikön työ ollut pitkälti hallinnollista työtä, mikä tarkoittaa, että palavereissa ja puhelimessa kuluu suurin osa ajasta. Läheisimmät työkaverit tietävät parhaiten millainen aukko Jannen opintovapaasta tulee. Taitovalmentaja Ville Raatikainen kuvailee tilannetta: ”Olisimme halunneet pitää Jannen seurassamme ja työyhteisössämme, mutta olemme toki iloisia hänen opiskelumahdollisuudestaan. Toivotamme Jannelle urheilutoimen puolesta tsemppiä opintoihin ja kiitämme KJT Hockeyn ja seurayhteisön eteen tähän mennessä tehdystä työstä”. Työkaverit toteavat, että on ollut ilo ja kunnia tehdä Jannen kanssa hommia. Raatikaisen sanoin: ”Jäämme odottamaan mukavan työkaverin ja hyvän ystävämme paluuta takaisin seuraamme”.

 Janne toivottaa kaikkea hyvää KJT Hockeyn väelle: ”Haluan kiittää toimihenkilöitä, pelaajia, vanhempia, hallituksen jäseniä ja omia työkavereita näistä vuosista”. Janne kertoo myös olleensa hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Haukkojen kanssa ja yhteisen hallintoryhmän toimineen sujuvasti. Myös Haukat ovat olleet tyytyväisiä Jannen toimintaan. Toiminnanjohtaja Jyrki Kylmänen sanoo: ”Haukat on kiitollinen Jannen työpanoksesta. Hänen kanssaan on ollut mukava tehdä töitä”. 

 KJT Hockey ja Haukat toivottavat Jannelle antoisia opiskeluaikoja ja toivottavat hänet opintojen jälkeen takaisin tervetulleeksi jääkiekkotoimintaa kehittämään.  

 KJT etsii Jannelle sijaiseksi vt. valmennuspäällikön myöhemmin syksyllä. Toistaiseksi valmennuspäällikön työt on jaettu muille toimihenkilöille seuraavasti: 

  • Jäänjako: jaanjako@kjthockey.fi 
  • Sarjat ja ottelusiirrot: jaanjako@kjthockey.fi
  • Pelaajasiirrot: pelaajasiirrot@kjthockey.fi 
  • Sidosryhmäyhteistyö Keravan, Tuusulan ja jääurheiluseurojen kanssa: Jussi Särkkä
  • SJL yhteistyö: Jussi Särkkä ja Ville Raatikainen 
  • Muut hallinnolliset asiat: Jussi Särkkä 
  • U15 joukkueen valmennuksen tuki: Ville Raatikainen
  • U17, U18, U19, U19ak joukkueiden valmennuksen tuki: Harri Heinonen