26.11.2022 13:00
KJT Hockey ry

3.12.2022 Keravan jäähallissa tyttöjen ja naisten päivä!

KJT tyttökiekko järjestää tyttöjen ja naisten päivän Keravan jäähallissa lauantaina 3.12.2022 pelattavan Naisten Mestis-karsinta ottelun yhteydessä, kun KJT Haukat saa vieraakseen HIFK U18 joukkueen.

Tapahtumassa on suurta urheilujuhlan tuntua, kun naisjoukkueen pelaajat kuulutetaan jäälle pienten tyttökiekkoilijoiden saattelemana ja hallissa raikuu Maamme -laulu lähestyvän Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Oheistoimintaa ei myöskään ole unohdettu. Hallissa, katsomossa ja juoksusuoralla on pientä tekemistä ja viihdykettä kaikille. KJT Haukat U16 tyttöjen SM-joukkuetta pääsee haastamaan kikkaklinikalla, KJT NaisAis esittäytyy ja todistaa, ettei ikä ole muuta kuin numero, kun kysytään voiko naiset harrastaa jääkiekkoa.

Kasvomaalauksesta voi hakea väriä naamaan ja pääsee tapahtumassa heittämään Pinkey – tyttökiekkomaskotin kanssa ylävitosetkin ja ottamaan vaikka yhteiskuvat kotialbumiin tai sosiaaliseen mediaan.

Eikä unohdeta, että urheilutapahtumasta kun on kyse, niin tarjolla on myös pientä kuntoilua, kun hallin juoksusuoralla ennen naisten ottelua ohjataan ilmainen kevyt liikuntahetki, kun mm. thaiboxingia valmentava Frauke Kubischta tulee ohjaamaan pienen urheilutuokion. Tähän voi osallistua kaikki vauvasta vaariin ja siltä väliltä. Ei väline, vaatetus tai osaamisvaatimuksia.

Makkaramyynti ja kahvio on toteutettu U16 tyttöjen SM-turnausjoukkueen toimesta ja tuotto käytetään lyhentämättömänä tyttöjen joulukuun turnausmatkaan.

Päivää on ikuistamassa ammattivalokuvaaja ja paikan päällä saattaa vilahtaa uusia, vanhoja, nykyisiä tai entisiä kiekkotähtiä! Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten nyt on hyvä syy ottaa kaverit, siskot, naapurit ja vaikka mummit mukaan ja tulla Keravan jäähallille viihtymään!

Tapahtumaan on vapaa pääsy!


Päivän aikataulu:

15:15 kahvio, makkaramyynti ja oheistoimintapisteet aukeavat

15:30-16:00 jumppa jäähallin juoksusuoralla, (Frauke Kubichta: thaiboxing coach, strength and conditioning coach, coach developer)

16:15 Ottelun aloitusseremoniat alkavat

16:30 Naisten Mestis -karsinta ottelu KJT Haukat – HIFK U18

18:30 Ottelu päättyy, parhaiden pelaajien palkintojen jako