1.2.2023 09:00
KJT Hockey ry

Mikko Nurminen KJT Hockeyn urheilutoimenjohtajaksi

KJT Hockey Ryn urheilutoimenjohtajana aloittaa 1.5.2023 Mikko Nurminen. Nurminen on toiminut viimeiset kahdeksan kautta Jokereissa junioripäällikkönä. Työtehtäviin Jokereissa on kuulunut myös toiminnanjohtajan tehtäviä. 

KJT Hockey on Mikko Nurmiselle tuttuakin tutumpi seura, sillä ennen Jokereihin siirtymistään, hän valmensi kuusi kautta KJT Hockeyssa. Mikko Nurmisen lapset ovat pelanneet KJT Hockeyssa ja KJT Haukoissa monta vuotta. Mikko toteaakin seuranneensa vanhemman roolissa KJT Hockeyn toimintaa jo 14 vuotta. Oman juniorijääkiekkouran Mikko pelasi HIFK:ssa edustaen seuraa maalivahtina kiekkokoulusta läpi kaikkien juniori-ikäluokkien. Juniorivuosien jälkeen pelit jatkuivat Englannissa opiskeluiden ohella.

Urheilutoimenjohtajan työnkuva on seurassa uusi ja Mikko tulee vastaamaan KJT Hockeyn urheilun operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän auttaa joukkueita, urheilijoita sekä valmentajia asettamaan päivittäiselle toiminnalle tavoitteita, jotka parantavat yksittäisen urheilijan edellytyksiä harjoitella ja kilpailla omalla parhaalla tasollaan. Hän toimii myös seuran urheiluhenkilöstön sekä valmentajien esimiehenä.

Mikko kertoo olevansa innostunut uudesta työtehtävästä. Hän haluaa päästä kehittämään KJT Hockeyn toimintaa. Mikko katsoo, että seuratoiminnan perusta on vahvassa joukkuetoiminnassa. On tärkeää luoda sellainen toimintaympäristö, minkä sekä palkatut että vapaaehtoistyötä tekevät toimihenkilöt kokevat motivoivaksi ja missä heillä on mahdollisuudet onnistua. Urheilutoimintaa liittyen Mikko toteaa: "Tärkeää on luoda yhteinen käsitys halutusta toiminnasta, siitä mitä kussakin ikäluokassa harjoitellaan ja miten näitä valmennetaan."

KJT Hockey puheenjohtaja Sami Baggström kertoo: ”Olemme erittäin iloisia saadessamme Mikon kaltaisen huippuammattilaisen kehittämään seuran urheilupuolta ja luomaan entistäkin jykevämpää kivijalkaa seuralle”.

Lisätietoja:

Sami Baggström
Puh. 0414441444
Hallituksen puheenjohtaja
KJT Hockey