23.2.2023 12:00
KJT Hockey ry

Tyttöjen oma LÄTKÄ-lauantai 11.3.2023 Malmilla klo. 10:30-16:00

KJT on mukana järjestämässä ja toteuttamassa Suomen jääkiekkoliiton etelän alueen sekä muiden tyttökiekkoseurojen kanssa yhteistä tyttöjen rekrytointitapahtumaa.

Nyt on hyvä mahdollisuus tulla kokeilemaan miltä jääkiekko tuntuu ja innostua lajista. Maksuttomassa tapahtumassa tutustutetaan kokeilijat jääkiekkoon ja kerrotaan vinkkejä ja apuja mistä kotisi läheltä löydät seuran, jossa pääset jatkamaan tutustumista ja saat mahdollisuuden innostua vielä enemmän! 

Päivä on suunnattu kaikille alle 15 -vuotiaille tytöille, jotka haluavat kokeilla jääkiekkoa. Myös seurojen kiekkokouluissa, tyttökiekkokouluissa, jääleikki- ja luistelukouluissa tai U8 ikäkausijoukkueissa jo harrastavat tytöt voivat osallistua tapahtumaan. Tämä on hyvä mahdollisuus heille tuoda myös omat kaverit tutustumaan kevyesti omaan harrastukseen ja samalla viettämään kivaa päivää yhdessä.

KJT toivoo, että kaikki omat jäsenet kannustavat omassa perhe- ja lähipiirissä olevat tytöt mukaan kokeilemaan. Harrastamista, kokeilua ja innostamista pääsee jatkamaan tapahtuman jälkeen KJT tyttökiekossa kevätkauden loppuun (30.3.2023) saakka maksutta.

Päivä sisältää yhden oheisharjoittelun, kaksi jääharjoitusta sekä ruokailun ilmoittautuneille lapsille. Vanhemmille mahdollistetaan avoin juttelu- ja infotilaisuus, missä alueen seurat esittäytyvät ja vanhemmat voivat kysyä esimerkiksi yleisesti lisäinfoa jääkiekosta, varusteista, tyttöjen pelaamisesta ja harjoittelusta.

Mukaan tarvitset: luistimet, paksut hanskat, kaulasuojan sekä kypärän (suositellaan ristikollista). Myös oma maila on suositeltava, mutta tarvittaessa saat tapahtumassa lainaan. Tapahtumaan voi pukea myös oman harjoituspaidan tai vaikka oman suosikkijoukkueen pelipaidan! Suosittelemme myös täyttä jääkiekkovarustusta mahdollisuuksien mukaan, mutta tämä ei ole pakollinen. Voit kääntyä lainavarusteiden osalta suoraan joko järjestäjän yhteyshenkilöön anu.levander@finhockey.fi tai oman seuramme tyttökiekkovastaavan puoleen: minttu.kaasinen@kjthockey.fi

Huomioithan, että tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 3.3.2023 mennessä ja tule kirjoittamaan oma tarinasi tyttökiekon tuhansiin tarinoihin!