4.12.2023 19:40
KJT Hockey ry

Tyttökiekon kevään ilmoittautumiset auki, mukana myös jääleikit tytöille ja pojille!

JÄÄLEIKIT

4-10 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmässä leikitään ja pelataan totutellen jäähän ja erilaisiin pelivälineisiin. Ryhmä sopii esimerkiksi luistelukoulun jatkoksi ennen siirtymistä kiekkokouluihin tai joukkuetoimintaan. Jääleikeissä lapselta odotetaan reippautta ja luistimilla tulisi pärjätä itsenäisesti. Ryhmä ei ole varsinaista jääkiekkoa, vaikka joissain leikeissä ja peleissä varmasti totutellaan mailaan ja kiekkoon.

Minimi varustus ryhmään osallistumiseen on luistimet, kypärä (suositellaan ristikollista), paksut hanskat (toppahanskat käyvät) sekä vahva suositus kaulasuojalle. Lapsella tulee olla myös omalla nimellä varustettu juomapullo mukana harjoituksissa, valmiiksi täytettynä.

Jäällä leikitään perjantaisin Keravan harjoitusjäähallissa klo 17:45-18:45. Toiminta-aika 5.1-22.3.2024. Hinta 50 euroa / lapsi. Hinta sisältää harjoitukset, ohjauksen, tarvittavat välineet ja harjoituspaidan halutessaan lainaan sekä vakuutusturvan (edellyttää erikseen myöhemmin täytettävät henkilötiedot jokaiselta harrastajalta).

Ilmoittaudu mukaan jääleikkeihin tästä >>

TYTTÖKIEKKOKOULU

5-12 vuotiaille jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneille tytöille. Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon alkeita erilaisten pelien ja leikkien varjolla. Kiekkokoulun jälkeen pelaaja voi siirtyä joukkuetoimintaan. Kiekkokoulu sopii hyvin tytöille, jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta syystä tai toisesta seuran Leijona-kiekkokoulu ei tunnu omalta paikalta. Tyttökiekkokoulussa tytöt saavat opetella jääkiekon alkeita tyttöjen kesken. Huomioithan, että ikäraja on vain suuntaa-antava. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kysyttävää!

Minimi varustus ryhmään osallistumiseen on luistimet, kypärä (suositellaan ristikollista), paksut hanskat (toppahanskat käyvät), oma maila sekä vahva suositus kaulasuojalle. Lapsella tulee olla myös omalla nimellä varustettu juomapullo mukana harjoituksissa, valmiiksi täytettynä. Suosittelemme kaikkia jääkiekon varusteita tyttökiekkokoululaisille.

Jääkiekon alkeita opetellaan perjantaisin Keravan harjoitusjäähallissa klo 17:45-18:45. Toiminta-aika 5.1-22.3.2024. Hinta 50 euroa / lapsi. Hinta sisältää harjoitukset, ohjauksen, tarvittavat välineet jäällä ja harjoituspaidan halutessaan lainaan sekä vakuutusturvan (edellyttää erikseen myöhemmin täytettävät henkilötiedot jokaiselta harrastajalta).

Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkokouluun tästä >>

N8-10 TYTTÖJOUKKUE

Lähtökohtaisesti alle 12 vuotiaille tytöille tarkoitettu oma jääkiekkojoukkue. Joukkue harjoittelee 2x viikossa ja pelaa alueellisia pelejä sekä osallistuu turnauksiin. Tyttökiekossa ikärajat ovat viitteellisiä ja joukkueen pelaajat koostuvat 2009-2017 syntyneistä tytöistä. Eli ikärajaa ei kannata tuijottaa, ainoastaan tahdolla aloittaa jääkiekko on väliä.. Joukkuetoimintaan otetaan mukaan pelaajia läpi kauden. Kysy rohkeasti, mikäli perheessänne halutaan aloittaa jääkiekon harrastaminen.

Ilmoittaudu mukaan N8-10 tyttöjen jääkiekkojoukkueeseen tästä >>


Lisätietoa ryhmistä antaa seuran tyttökiekkovastaava

Minttu Kaasinen

0405000027

minttu.kaasinen@kjthockey.fi