6.3.2024 16:06
KJT Hockey ry

Kokkonen ja Mahkonen KJT Haukat MV-koordinaattoreiksi

KJT Haukat Seurayhteisön maalivahtikoordinaattorina kaudesta 2020–21 toiminut Toni Merivirta siirtyy uusien haasteiden perässä seurayhteisön ulkopuolelle. Tonin aikakaudella seurayhteisöön on syntynyt selkeä maalivahtivalmennuksen punainen lanka ja maalivahtivalmentajien lukumäärä on kasvanut kausittain nykyiseen 20:een. Yksittäisistä toimijoista on tullut systemaattinen tapa toimia. Seurat haluavat lämpimästi kiittää Tonia tehdystä työtä ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

Viestikapula siirtyy seuran sisällä Heikki Kokkoselle ja Jani Mahkoselle, jotka jakavat KJT Haukat koordinaattorin toimenkuvan. Pääkoordinaattorina toimii Heikki Kokkonen. Sekä Heikki että Jani ovat toimineet pitkään seuran maalivahtivalmennuksessa ja suorittaneet Jääkiekkoliiton MVK-koulutuksen. Seurat ovat erittäin tyytyväisiä, että Heikki ja Jani ovat päättäneet ottaa haasteen vastaan ja jatkavat maalivahtivalmennustoiminnan kehittämistä. Heissä yhdistyy kokemus, osaaminen ja seurayhteisön ihmisten tunteminen, kertoo Urheilutoimenjohtaja Mikko Nurminen.

Maalivahtikoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm. maalivahtivalmennuksen organisointi ja kehittäminen, maalivahtivalmentajien rekrytointi ja koulutus, linjausten laatiminen sekä maalivahtijäiden organisointi ja kehittäminen. Vastuu siirtyy uusille tekijöille kauden vaihtuessa 1.5.


Lisätiedot:

Mikko Nurminen, 040 774 3425, mikko.nurminen@kjthockey.fi

Heikki Kokkonen, 040 588 0619, heikki.kokkonen@kjthockey.fi